Akryl produktdisplay


Er du på jakt etter akryl produktdisplay er det mye å velge mellom, og vi i Display Norge kan hjelpe deg med å finne løsninger som passer bra.

 

Få kundens oppmerksomhet

Ved å skille deg ut fra mengden og tilby kundene dine en visuell opplevelse, kan du tiltrekke dem til produktene dine i et presentasjonsstativ som fremhever kvaliteten du tilbyr.

Hvis bedriften din allerede er godt kjent, kan det være lurt å knytte produktlokasjonen til merkevaren, slik at kundene kjenner seg igjen. Har du i stedet et helt nytt produkt, kan dette tydelig sees gjennom utformingen av produktstativet ditt.

Som man vet, er plasseringen svært viktig for å få kundens oppmerksomhet. Selger du for eksempel godteri, aviser eller sokker, er en plassering ved kassen best. Dette er fordi kundene ofte tar avgjørelser om slike produkter når de tror de er ferdige med å handle. Husk at produktstativet skal passe til både produktet og formålet. Ingen stativ skal være helt lik den andre.

Unike displayprodukter

Derfor kan vi tilby spesialtilpassede produktstativ for dine spesifikke produkter. Vi leverer de klassiske produktdisplay er klokkedisplay, brillestativ og bokstøtte i akryl i enkeltpakker. Vi har også løsninger som selges i flerpakke, disse passer veldig bra for å skape dybde og liv i utstillingen din ved at de kommer i forskjellige størrelser.

Våre produktstativ er enkle å flytte og transportere, noe som betyr at du enkelt kan ta dem med til og fra butikker, arrangementer og messer.

Vi kan levere små og større løsninger som passer deres behov, og skreddersyr pakken du trenger. Vi kan også lage individuelle løsninger i akryl.

Skulle du ellers være på jakt etter noe som du ikke finner i nettbutikken vår så kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så skal vi hjelpe deg med dine behov. Telefon: 46 80 10 04 – E-post: [email protected]

Akryl produktdisplay til å vise frem produkter i butikk, utstilling, på messe ol.
akryl produktdisplay