Akryl produktdisplay


Er du ute etter et produktdisplay er det mye å velge mellom. Vår spesialitet er akryl. Vi har en rekke ferdigproduserte modeller på lager, og vi kan lage display etter din tegning.

 

Få kundens oppmerksomhet

Ved å skille deg ut fra mengden og tilby kundene dine en visuell opplevelse, kan du tiltrekke dem til produktene dine i et presentasjonsstativ som fremhever kvaliteten du tilbyr.

Hvis bedriften din allerede er godt kjent, kan det være lurt å knytte produktlokasjonen til merkevaren, slik at kundene kjenner seg igjen. Har du i stedet et helt nytt produkt, kan dette tydelig sees gjennom utformingen av produktstativet ditt.

Som man vet, er plasseringen svært viktig for å få kundens oppmerksomhet. Selger du for eksempel godteri, aviser eller sokker, er en plassering ved kassen best. Dette er fordi kundene ofte tar avgjørelser om slike produkter når de tror de er ferdige med å handle. Husk at produktstativet skal passe til både produktet og formålet. Ingen stativ skal være helt lik den andre.

Unike displayprodukter

Derfor kan vi tilby spesialtilpassede produktstativ for dine spesifikke produkter. Vi leverer klokkedisplay og bokstøtter for presentasjon av enkeltprodukter, vi har produktdispensere som minidispendere for sukkertøy, akrylboller, kuledispensere og mye mer som du kan se en samlet oversikt over her.

Produktstativ i akryl er først og fremst lekre og stilfulle, men de er også enkle å flytte og transportere. Om du er ute etter noe som er enkelt å transportere og ta med til og fra butikker, arrangementer og messer, er akryldisplay et godt valg.

I vår nettbutikk presenterer vi vårt standardutvalg av små og store akryldisplay under lenkene produktdeksponering og dispensere.  Flere av modellene kan lages i andre utforminger og størrelser, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å lage et display som passer ditt behov.

Er du på jakt etter noe du ikke finner i nettbutikken, ønsker vi at du tar kontakt med oss på [email protected], eller telefon 46 80 10 04, så finner vi en løsning.

 

 

Akryl produktdisplay til å vise frem produkter i butikk, utstilling, på messe ol.
akryl produktdisplay