Brosjyrestativ for vegg og gulv

Er du på jakt etter brosjyrestativ til vegg eller gulv? Hos oss i Display Norge kan vi vise frem et stort utvalg med både stående gulvstativ, samt veggheng for både stående og liggende format. Modellene våre kan du få i både enkle modeller eller med flere lommer. Her finner du det du trenger for å presentere produktbrosjyrer, større kataloger, blader, aviser og enkle flyveblad eller menyer.

Fordi vi har et stort utvalg finner du det du trenger til både shoppingsentre, hotell, banker, kontor, møterom, messer, apotek, reisebyrå og i resepsjonen.

Våre brosjyreholdere har ulike egenskaper, og vi har løsningen for deg:

  • Utvalgte modeller kan leveres i forskjellige neonfarget akryl
  • Vi leverer i et stort utvalg standardstørrelser, og ulike modulsystemer med opptil 8 lommer. Både vegg og stående modeller leveres med opptil 8 lommer.
  • Mulighet for logodisplay.
  • Vi har vanntette modeller med rakett i syrefast stål, som kommer med lokk med fleksigummi. Dette resulterer i at lokket lukkes automatisk, og dine brosjyrer holder seg tørre.

Kontakt oss for en prisforespørsel

Fyll gjerne ut skjema under, så tar vi kontakt med deg. Og dersom du har noen spørsmål eller ikke finner produktene i vår nettbutikk kan du også nå oss på telefon: 46 80 10 04 eller send en epost til: [email protected]

9 + 8 =

Våre kunder

Vi leverer produkter til et bredt utvalg av kunder i mange forskjellige bransjer, og to av kundene hvor vi leverte brosjyrestativ er Forsvarsbygg og Den Norske Kirke.

Forsvarsbygg

Vi leverer produkter av høy kvalitet til Forsvarsbygg.

https://www.forsvarsbygg.no/

Den norske kirke

Vi leverer produkter av høy til Den Norske Kirke.

https://kirken.no/

Display Norge AS

Tlf: 46 80 10 04​

E-post: [email protected] 

Display Norge AS

Tlf: 46 80 10 04

E-post: [email protected]