Hvor effektive er visningsskilt displayskilt?


Vi vet at reklame er effektivt. Et godt eksempel på dette er hvordan salget doblet seg umiddelbart etter at tyggegummiannonser begynte å vise folk som tygger to tyggegummistykker samtidig. Det er fordi folk også begynte å tygge to stykker om gangen, akkurat som de hadde sett på TV.

Det som er viktig å huske når man snakker om effekt av displayskilt, er å vurdere hvor gode folk er til å legge merke til dem. En typisk person ser omtrent mellom 6 500 og 11 000 annonser om dagen, så nøkkelen er å finne en måte og fokusere oppmerksomheten på.

For eksempel, under pandemien var folk så fokusert på seg selv og sikkerhet. når det kom til skilting som viste regler for sosial distansering og sikkerhetstips, husket 96 % av folk som gikk forbi et sånn skilt på en matbutikk å ha sett skiltet, 97 % husket å ha sett et på sykehus, 89 % av kundene husker at de ble brukt i detaljhandelsmiljøer, og 84 % av folk som gikk på en restaurant eller bar husker å ha sett dem. Så folk legger tydelig merke til displayskilt.

Tenk gjennom hva du presenterer

Selv om mye moderne reklame blir digitalisert, er det viktig å huske på hvilken innflytelse tradisjonelle displayskilt fortsatt har. Kunder blir for eksempel bombardert hele dagen med digitale annonser på telefon og pc gjennom sosiale medier, nyheter eller bare ved å sitte og skrolle på nesten hvilke som helst nettside, og klikkfrekvensen på disse nettannonsene er svært lave.

Imidlertid har omtrent 5 av 10 voksne amerikanere brukt Google eller en annen søkemotor for å finne informasjon etter å ha sett et displayskilt. Dette antyder at visningsskilt kan være effektive trafikkdrivere selv for bedrifter som kun er digitalt. Det antas at 60 % av forbrukerne reagerer mer positivt på visning av skilt sammenlignet med sine digitale motparter, ettersom forbipasserende ikke bare kan «slå av» utendørsreklame da den er fast i siktelinjen deres (mens nettannonser lett kan lukkes).

Vi har et stort utvalg ulike displayskilt – plakatholdere, klikkrammer og LED-produkter

Er du på jakt etter noe du ikke finner i nettbutikken, ønsker vi at du tar kontakt med oss på [email protected], eller telefon 46 80 10 04, så finner vi en løsning.

Akryl produktdisplay til å vise frem produkter i butikk, utstilling, på messe ol.
Whiteboard