Riktig oppslagstavle er en god plass for informasjon og nyheter. Den gjør jobben like bra i bedrifter som ute i skogen. Vi i Display Norge har har et bredt spekter av modeller for enhver smak og prisklasse.

I vårt sortiment skiller vi mellom oppslagstavler til innebruk og vanntette tavler for utebruk. De fleste oppslagstavlene har magnetisk bakvegg som også kan skrives på som en whiteboard. Vi har også noen modeller med bakvegg i kork.

De fleste av våre oppslagstavler er laget for å henge på vegg.

Frittstående oppslagstavler på ben har vi 2 modeller: En økonomimodell, og en mer kraftig modell som egner seg for bruk på offentlige steder – og gjerne på fjellet eller ved havet hvor naturkreftene krever litt ekstra.

Det finnes 2 typer ben: en type for å støpe ned i betong. Og en type med føtter med hull for å bolte fast til underlaget.

De aller fleste oppslagstavlene våre kommer med frontglass av herdet sikkerhetsglass (ESG). Dette er spesifisert i produktbeskrivelsen.

Formatene på de fleste av våre oppslagstavler er angitt i antall x A4. F.eks 27 x A4 betyr 9 stk. A4 ark ved siden av hverandre, og 3 rader i høyden. I produktbeskrivelsen står det angitt grafikkmål og utvendig mål i mm. Grafikkmålet er flaten som synes fra utsiden, og denne er laget slik at man kan henge opp oppgitt antall A4 ark med litt mellomrom.

Tenk gjennom

  • Skal oppslagstavlen stå i et kjøpesenter, i en svømmehall eller på Nordkapplatået?
  • Skal oppslagstavlen henge på vegg eller være frittstående?
  • Hvor mye plass har jeg til rådighet i bredde og høyde?
  • Er jeg ute etter en oppslagstavle med ben må jeg ta stilling til om bena skal graves ned eller om de skal stå på betong, asfalt el. og boltes til underlaget.
  • Frittstående oppslagstavle kan lages som en dobbeltsidig modell. Vi har noen få modeller som kan lages dobbeltsidige, så ta kontakt og hør med oss.
  • Hvor solid oppslagstavle trenger jeg. Her er ofte prisen avgjørende.
brosjyreholder