En plakatholder kan være så mangt, og vi tilbyr plakatholder for butikk, messe og kontor. Husk at plakatholderen bør tilpasses miljøet den skal brukes. Vi har klikkrammer i aluminium for enkelt og raskt skifte av plakat,  mange ulike oppslagstavler til inne- og utebruk, plakatlister til bannere og vanlige plakater, samt en rekke ulike modeller i akryl for både vegg- og gulvplassering.

En plakat vil stå frem som et skudd i natten om du bruker en av våre LED produkter.  Her har vi både klikkrammer og oppslagstavler for inne- eller utebruk. Når du er ute etter en plakatholder er det viktig å tenke riktig størrelse/format, både før du skal lage plakaten og med tanke på hvor mye plass du har til rådighet der du ønsker å presentere den. En standardisert plakatholder er laget i DIN A format, dvs. format A3, A5, A5 mv.

Utvalget hos oss er stort innen plakatholder for butikk, messe og kontor. Klikk deg inn på produktet og se hvilke formater modellen kommer i som standard.

Tenk gjennom

Når du skal ha en plakatholder, tenk over følgende:

  • Hvilket format er plakaten min, hvor mye plass har jeg?
  • Er plakaten min en stor og kraftig banner, eller en liten branninnstruks?
  • Skal den være eksklusiv eller kampanjepreget, skal den vare flere år eller noen dager?
  • Hvor ofte vil jeg skifte budskap?
  • Trenger jeg PVC dekkark, og ønsker jeg antirefleks eller blank?
  • Skal holderen stå ute, i et kontormiljø eller butikk?
  • Hvilket materiale og farge er jeg ute etter?

Ta gjerne en tur i nettbutikken vår. Her er produktene våre delt inn i forskjellige kategorier med ulike varianter. Klikker du deg videre inn på en variant vil du se hvilke størrelser den leveres i. Trykk her for å se våre ulike produktkategorier.

Skulle du være på jakt etter noe som du ikke finner i nettbutikken vår så kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så skal vi hjelpe deg med dine behov. Telefon: 46 80 10 04 – E-post: [email protected]

Plakatramme med akryllomme