Klikkramme – hva er det?


Klikkramme, platakholder, skiltholder. Kjært barn har mange navn. En klikkramme er rett og slett en enkel og funksjonell ramme hvor man ønsker å presentere et budskap / plakat, og ha mulighet til å bytte den ut jevnlig.

Vi leverer både klikkrammer for utendørsbruk og innendørsbruk. Klikkrammer for utendørsbruk er selvsagt vanntette, og kan bli levert med lås slik at man er sikre på at innholdet ikke kommer på avveie.

I tillegg kan vi i Display Norge levere klikkramme i ulike standardstørrelser som A0 – A4, og 500 mm x 700mm og 700mm x 1000mm. Vi leverer også mindre klikkrammer i A4- A6 som kommer med bakstøtte. Disse brukes mye på messer, kontor og i butikk.

Vi har et stort utvalg i nettbutikken vår. Vi har klassiske klikkrammer, vanntette klikkrammer, dobbeltsidige klikkrammer til butikkdisplay og ulike tilbehør som wier, dekkark og opphengskroker.

Tenk gjennom

Når du skal ha en klikkramme, tenk over følgende:

  • Hvilket format er plakaten min, hvor mye plass har jeg?
  • Er plakaten min en stor og kraftig banner, eller en liten branninnstruks?
  • Skal den være eksklusiv eller kampanjepreget, skal den vare flere år eller noen dager?
  • Hvor ofte vil jeg skifte budskap?
  • Trenger jeg PVC dekkark, og ønsker jeg antirefleks eller blank?
  • Skal holderen stå ute, i et kontormiljø eller butikk?
  • Hvilket materiale og farge er jeg ute etter? Husk også at vi kan levere klikkrammer i opptil 20 ulike farger. Ta kontakt med oss for leveringstid på dine ønsker.

Skulle du ellers være på jakt etter noe som du ikke finner i nettbutikken vår så kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så skal vi hjelpe deg med dine behov. Telefon: 46 80 10 04 – E-post: [email protected]

klikkramme til butikkvindu
Klassisk klikkramme til plakater