Plakatholder


Vi leverer et stort utvalg med display og plakatholder til butikk, messer, kontor og restauranter.

Du vil alltid finne en gunstig løsning hos oss, slik at du kan fremme dine promoteringer og skilt på best mulig måte. Display Norge leverer produkter av høy kvalitet og med rask levering, som du kan bruke i lang tid.

En god plakatholder er salgsfremmende, den bevarer plakaten, og gir ditt budskap seriøsitet. I denne kategorien har vi mange ulike produkttyper i vår nettbutikk.

Hengende plakatholdere

Utvalget er stort, vi leverer både dobbeltsidige klikkrammer som passer ypperlig til et butikkvindu, og prospektlommer hengende i wire til deg som ønsker å vise frem kunst, eiendom, menyer og lignende.

De kommer selvsagt i forskjellige størrelser, alt fra A0 – A5 (samt større format) og prospektlommer kan leveres i både stående og liggende format.

Stående plakatholdere

Vi har et stort utvalg stående plakatholdere / podier. Disse kommer i ulike materialer og design, og her vil du finne noe som passer dine behov. Disse kommer også i justerbar høyde.

Sjekk ut vår mest solgte stående plakatholder her. 

Veggmontert plakatholdere

Veggmonterte holdere kan monteres enkelt med dobbeltsidig tape, eller med medfølgende veggoppheng. De leveres i både stående og liggende format. I tillegg har vi også magnetrammer som er ypperlige til bruk på magnettavler og lignende. Disse leveres i et stort utvalg farger.

Vår mest solgte plakatholder for veggmontering.

 

Vanntett plakatholdere for utendørsbruk

Ønsker du å ha mulighet til å reklamere utendørs, i all slags vær? Da trenger du en vanntett gatebukk. Vi har ulike modeller i vår nettbutikk; enkel modell eller med kraftige fjærer og ballasttank.

Vi leverer også plakatstand med 3 sider for utendørsbruk. Denne kommer i størrelsen A0-A1.

 

Andre format eller produkter?

Skulle du ellers være på jakt etter noe som du ikke finner i nettbutikken vår så kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så skal vi hjelpe deg med dine behov. Telefon: 46 80 10 04 – E-post: [email protected]

plakatholder til butikk
vanntett gatebukk